Територија општине Кучево се простире на површини од 721 квадратних километара и испресецана је са више стотина километара путева који су под ингеренцијом локалне самоуправе.

Да би и у зимским условима саобраћај нормално функционисао благовремено су извршене темељне припреме и утврђени су приоритети при чишћењу. Снег који је током викенда прекрио целу Србију био је прави испит за Јавно комунално предузеће у овој години. Тим поводом заменик председника општине Кучево Ненад Микић, помоћник председника општине Даријан Дрикић и директор ЈКП „Кучева“ Славиша Маријоковић, обишли су Бродицу, Волујски кључ, Речицу, Српску реку, Маринковац, Кучајну, Цереовицу, Церемошњу, Плавчево, Гложану и остале засеоке Нерерснице.
Заменик председника општине Кучево Ненад Микић истакао је да лкална самоуправа преко ЈКП „Кучева“ улаже максималне напоре да сви путни правци буду проходни и у овим условима.

-Путеви се чисте према раније утврђеним и одобреним приоритетима. Тренутно у општини нема непроходних саобраћајница и ми ћемо учинити све да тако буде током зимског периода, рекао је Микић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content