КМФ Бањица-КМФ Пожаревац 7:4

КМФ Бањица: Сокић, Крстић, Јовановић, Мајсторовић, Арсић (1), Спасић, Љушкић (1), Јањић (3), Јелић (1), Микулетић (1), Каран, Радуловић

КМФ Пожаревац: Новаковић, Јеремић, Гостојић(1), Лепојевић(2), Н.Симић, В.Симић, А.Крстић, Станковић, Тошић, Дракулић, Пајић(1), Благојевић, Мирковић, Ф.Крстић

Играч утакмице: Јањић (Бањица)

У петак, 17.фебруара, у Спортском центру Бањица, истоимени клуб је савладао КМФ “Пожаревац” резултатом 7:4.

Велика борба је виђена на Бањици, али наш тим ипак на крају сусрета остаје кратких рукава. Славио је домаћин 7:4, а чини се да је умор гостујућих играча ипак био пресудан фактор. 

У само 4 дана размака одиграна су три јака меча, како у првенству тако и у националном Купу. Почело је добро, па после раних голова Лепојевића, Гостојића и Пајића, КМФ “Пожаревац” води 3:1. Несрећни голови до краја првог дела игре донели су изједначење, да би на самом стару другог полувремена у силовитом контранападу Лепојевић, на асистенцију Ненада Симића, затресао мрежу за 3:4. 

Домаћин убрзо стиже до изједначења, а после нова два гола стиже до, испоставиће се, недостижних 6:4. Пет или шест оквира гола погођених од стране наших играча нису утеха, па ће се прекопотребни бодови за останак у средини табеле тражити против првопласиране екипе „Винтерспорт” из Ниша, следећег понедељка, у Хали спортова у Пожаревцу.

Share.

Comments are closed.

Skip to content