2017-02-06T10:15:52+01:00 7. јуна, 2016. 10:46 |

Мало Црниће : Предата предесничка дужност Антонијевићу

У МАЛОМ ЦРНИЋУ ИЗМЕЂУ СТАРОГ И НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА ОШТИНЕ

 

                              Обављена примопредаја  дужности

Мало Црниће : Предата предесничка дужност Антонијевићу

Мало Црниће : Предата предесничка дужност Антонијевићу

У Малом Црнићу је обављена примопредаја  дужности председника Општине, између новизбраног Малише Антонијевића (СНС) и досдашњег председника Драгана Митића.(СПС).

Досадашњи председник Општине пожелео је успех у раду новој власти на челу са  Малишом Антонијевићем:

„Задовољан сам резултатима у протеклом мандатном периоду. То су заједнички успеси, јер је сарадња између СПС и СНС била добра. Пружићу подршку новизабраном председнику и убеђен сам да ће бити остварен континуитет у раду, посебно у области гасификације, водоснабдевања, изградње започетог моста у Кули, путева, улица, грађевинских објеката, стамбене јединице за избегла и социјално-угрожена лица и других планираних пројеката. Приликом примопредаје, затечена су средствана на рачуну за извршење буџета у висини од 137 милиона динара, што  представља један од предуслова за  успешно функционисање  новог сазива Скупштине општине, рекао је Драган Митић.

„.Одмах почињемо са радом. Проблеме са којима се тренутно сусрећемо, морамо брзо решавати. Приоритет ће имати проблем водоснабдевања, односно неисправност пијаће воде, али и реализација постојећих и нових пројеката у области инфраструктуре, пољопривреде, образовања, спорта, заштите животне средине… Пред нама су бројни задаци и обавезе, а тичу се вишегодишњих и новонасталих проблема, који нас обавезују да у наредном периоду савесно радимо, одговорно обављамо функције и чинимо максималне напоре у стварању бољих услова за живот грађана наше Опшине. Надам се да ћемо указано поверење наших бирача сигурно оправдати,  а то је једино могуће, кроз напоран и савестан рад, ред и дисциплину, рекао је председник Општине Малиша Антонијевић.