Треће такмичарско вече шеснаестих Сусрета варошких позоришта Србије обележило је Градско позориште из Јагодине, урнебесном комедијом француског аутора Марка Камелотија „Пиџама за шесторо” коју је за сцену поставио редитељ Велимир Митровић.   

 


 

 

М.Дебељаковић 

По одгледаној представи, Дејан Цицмиловић , Соња Мирић Младеновић и Драгиша Живадиновић, који чине Жири,  награду за сликовито приказани лик доделио је Ненаду Петровићу за ролу кума Робера, док је добитница награде вечери – Миливојевог штапа –  Марија Дебељаковић за креацију куварице Сузи.

Марија је трећа глумица која је синоћном титулом ушла у ред глумаца од којих ће један по шеснасти пут бити проглашен најбољим глумцем  и добитником највише награде Аматерских глумачких свечаности „Миливојев штап и шешир 2020.“, што ће се знати у недељу 1. марта у 20,00 часова.


     Чланови пожаревачког Театра који ће се вечерас наћи пред публиком и жиријем

Вечерас ће на сцени своје глумачко знање приказати  Бојан Николић, Наташа Роквић, Зоран Живковић, Валентино Ољача, Нина Станковић, Марија Вајнер, Душан Радовановић и Марко Бошковић, чланови Позоришта „Миливоје Живановић“ града домаћина кроз  комад Небојше Ромчевића „Уморни“ који је постављен под будним редитељским оком Фуада Табучића.

В.Винкић

Фото: ЦЗК Пожаревац

Share.

Comments are closed.

Skip to content