Одржана је седница Изборне скупштине судијске организације ФС Браничевског округа. Седницу је отворио досадашњи председник судијске организације ФС БО Горан Милановић. Као гости присуствовали су: Томислав Ивановић, председник ФСБО, Зоран Демић, заменик председника, Драгиша Јовановић, генерални секретар, Радиша Живановић (Евротрговина) и Војкан Бојатовић (Минел Еним).  

Зоран Лазић, Жељко Радовановић, Срђан Грујић и Горан Милановић

      Председништво је радило у  саставу: Срђан Грујић (Пожаревац, председник), Жељко Радовановић (Жагубица) и Зоран Лазић (Кучево), чланови.

     Председник верификационе комисије Марко Рацић, констатовао је да су од 18 присуствовала 17 делегата којима су верификовани мандати. 

     Једногласно су усвојени извештаји о досадашњем раду Организације и о активностима Надзорног одбора. 

     У складу са Правилником ССОС ФС БО, предлог за председника стигао је за Горана Милановића из Петровца на Млави, инструктора прве категорије, који је ову функцију обављао и у претходном мандату. Након дискусије Милановић је једногласно поново изабран за председника и он ће ту дужност обављати у наредне четири године.  

      Нови чланови Извршног одбора су: Драган Николић (Пожаревац) и Милан Николић (Жабари), потпредседници, Радомир Миладиновић (Велико Градиште), Слободан Ивић (Голубац), Милан Новаковић (Кучево), Марко Рацић (Петровац на Млави), Милош Тодоровић (Мало Црниће) и Жељко Радовановић (Жагубица).  

     На предлог председника  изабран је  Надзорни одбор у саставу: 

Славиша Милутиновић (Пожаревац), председник, Златко Стокић (Велико Градиште) и Ранђел Миленковић (Жагубица), чланови. 

    Учесницима Скупштине обратио се и Томислав Ивановић, председник ФС БО који је обећао да ће, као и до сада, судијска организација имати подршку Савеза и пожелео им успешан рад.

     На крају седнице Горан Милановић је уручио златне плакете Томиславу Ивановићу, председнику ФС БО и Драгиши Јовановићу, генералном секретару ФС БО на помоћи у реализацији свих пројеката у протеклом мандату. Златне плакете уручене су и донаторима Радиши Живановићу (Евротрговина) и Војкану Бојатовићу (Минел Еним) који су помогли куповину дресова за судије све три лиге које води ФС БО као и тренерке за чланове Комисије за семинаре.

 Текст и фото: Раде Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content