2020-09-29T11:54:37+02:00 29. септембра, 2020. 11:51 |

Милановићу признање за допринос развоју водопривреде

Ненаду Милановићу признање уручио председник Уније послодаваца Милош Ненезић

Национално признање „Капетан Миша Анастасијевић“ по други пут завредео је Ненад Милановић, директор Водопривреде Пожаревац, за несебичан допринос развоју водопривреде у Србији.

Приликом свечаности доделе награда, у Археолошком парку „Виминацијум“, у образложењу је наведено:

  • Економиста са богатим менаџерским искуством, већ шесту годину је на челу Водопривреде. Сваке године повећава број запослених и број пројеката на којима раде, као и годишњи приход, што говори о стабилности пословања, али и Милановићевој стручности. Директор Водопривреде ужива велико поштовање инвеститора и запослених. Посвећен је иновацијама, друштвено одговорном пословању и хуманитарном раду. Иначе, Водопривреда са традицијом дужом од 60 година приватизована је 2007. године, са сталним иновацијама у пословању. Први су када треба бранити Браничевски и Подунавски округ од поплава, као и друге делове Србије. Годинама активно подржавају Љубичевске коњичке игре.

Милановић је након доделе награде истакао да „Водопривреда“ 62 године обавља своју делатност, а да у последњих пет година држава доста улаже у водне објекте за разлику од претходних година, чиме су стекли могућност да буду видљиви и дођу до изражаја:

  • За мене ова награда представља круну седмогодишњег рада који је препознат, али и обавезу за будући рад. Иза ове награде стоје сви моји сарадници, инвеститори и пословни партнери, рекао је Милановић.

           Добитници признања Капетан Миша Анастасијевић