На основу пресуде Апелационог суда, Удружење пензионера Града Пожаревца одржало је поновљену седницу Скупштине пензионерске организације.

Милораду Јовановићу, досадашњем председику Удружења поверен је још један мандат, док ће функцију потпредседника обављати Миленко Никић.

На поновљеним изборима, делегати месних организација одлучили су да Извршни одбор чине: Гордана Аксентијевић, Тихомир Јовановић, Добривоје Јовичић, Живорад Антић, Радомир Стевић, Љиљана Шућуровић, Добривоје Грујичић, Мића Таталовић, Јевросима Ташић, Анђелија Паочић, Стокић Борислав и Стеван Сабо.

Милорад Јовановић истиче да су поменути избори легитимни, обављени по свим прописима и Статуту организације. Да у Удружењу, нажалост постоје поделе, доказ је недавно одржана Изборна скупштина “друге струје”, такозваног Иницијативног одбора, који је такође изгласао највише органе пензионерске организације.

-Иницијативни одбор уопште није познат у Статуту, а он је управо и одржао своју Скупштину, мимо Удружења, не контактирајући са пензионерском организацијом. Све до данас, ми смо чекали да нам се доставе записници, што није учињено. Међутим, надам се да је све урађено како треба, нагласио је Јовановић, поручивши да поделе у Удружењу свакако да нису добре, првенствено због пензионера, због којих ова организација и постоји.

Share.

Comments are closed.

Skip to content