Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да ће у наредним данима у свим  градовима бити формирани кол центри, те да до тренутка док то не буде свуда успостављено становници могу звати 192, преко кога ће бити  упућивани на телефоне кол центара који већ постоје у градовима и општинама. Министар је старије суграђане замолио за стрпљење, јер се очекује велики број позива и истакао да ће сви имати апсолутну пажњу и да ће се изаћи у сусрет свима који буду звали. Подсећамо Пожаревац је отворио кол центар.

Доступни бројеви телефона за територију града Пожаревца:

061/173-81-69

061/170-59-07

061/657-14-51

Број телефона за територију Градске општине Костолац:

061/173-81-85

Стефановић је позвао грађане да буду опрезни и да не наседају на различите понуде превараната који желе да им узму новац.

„Нисте у обавези, нити било коме треба да дајете новац зато што је отишао да вам купи намирнице и остале потрепштине. Држава Србија ово ради за своје најстарије суграђане и немојте, осим новца који ћете дати за оно што вам је купљено, плаћати за услуге доношења хране, лекова или било чега другог. Волонтери, припадници полиције, ватрогасаци, људи из Црвеног крста и цивилне заштите и свих других који се у ово буду укључили биће вам потпуно бесплатно на услузи“, поручио је Стефановић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content