Омладинци КМФ „Пожаревац” у среду, 1. марта играју финале лиге Региона Западне Србије против екипе КМФ “Смедерево”.

Подсетимо, они су у полуфиналу овог такмичеља, у фантастичном амбијенту пожаревачке Хале спортова, високо поразили одговарајућу селекцију КМФ „Ивањица” резултатом 11:2. 

У финалу се састају добро познати ривали у међуградском дербију. Комшије из Смедерева су победом у Крагујевцу над Економцем, након бољег извођења пенала, обезбедили пласман у финале. Пожаревљани јесу фаворити на папиру, али добро је познато да се “преко Мораве” игра одличан футсал, а томе у прилог говори и статус њихових сениора који су сада друголигаши, али су до 2019. године, па деценију уназад били стабилни чланови елитног ранга.

Нема сумње да су током тог периода улагали у наследнике, тако да пожаревачке љубитеље футсала у среду очекује сигурно неизвесна и квалитетна утакмица.

Поновићемо, две ствари су сигурне, а то је да љубитеље футсала из региона 1. марта, са почетком од 19:30 сати очекује спектакл у пожаревачкој Хали спортова, као и да сениорски тим Пожаревца има одличну базу за наредне сезоне, јер већ сада четворица омладинаца тренирају и играју за први тим.

Share.

Comments are closed.

Skip to content