Свакодневно два тренинга држао је Габријел Радојичић у првој фази припрема која је завршена у Пожаревцу. Шеф струке је задовољан радним еланом својих ученика и верује да ће се екипа добро спремити за првенствене пролећне дуеле и освајање драгоцених бодова који гарантују   опстанак у Српској лиги Запад.

 -Још увек смо у фази довођења појачања. У потрази смо за квалитетним играчима. Надам се да ћемо на припремама у Кучеву бити комплетни и моћи да радимо са пуним оптерећењим. Млади радник биће много свежији и снажнији за наставак такмичења, јер морамо да се убацимо у средину табеле, каже Радојичић.

Терени поред Пека су изврсни, а и противници у утакмицама провере су добри.

 -У Кучеву ћемо провести десет радних дана. Одиграћемо три утакмице провере. Поред Пека су три одлична терена са вештачком травом, један има и рефлекторе за ноћне утакмице и тренинге. Наредне среде играмо са омладинцима београдског Рада који су већ у Кучеву. Играћемо и  са првим тимом Рада, а вероватно и са домаћим Звиждом.

Експедиција за Кучево

У  Кучеву су: Немања Недељковић, Милош Гардић, Никола Стојанов, Марио Соколовић, Илија Ђорђевић, Горан Лепојевић, Жељко Тасић, Никола Ђорђевић, Немања Стојановић, Душан Милановић, Алекса Јанушевић, Милан Ђуричић, Вељко Јовковић, Радојко Церовић, Лазар Стојановић, Петар Радивојевић,Урош Тошић, Марко Милосављевић и Никола Стоисављевић (играчи). Стручни штаб: Габријел Радојичић (шеф), Александар Пајић и Бојан Карановић (тренери), Бојан Мишић (тренер голмана) и Мирољуб Милошевић (физиотерапеут).

Играчи су испоштовани у сваком погледу од стране новог руководства клуба.

 -Ново руководство на челу са председником Жељком Крањчевићем максимално нас прати. Испоштоване су све старе обавезе према играчима из претходног периода.Тренутно је доведено  пар нових играча са којима је постигнут договор за наредну полусезону, тако да су сви фудбалери задовољни у том смислу, што је важно за тимски рад, каже Радојичић.  

Текст и фото: Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content