Одбојкаши Младог радника у недељу, 12. фебруара, дочекују екипу Црвене звезде у Хали спортова Пожаревац, пред тв камерама. Утакмица се игра у оквиру 16. кола одбојкашке Супер лиге и домаћима су преко потребни бодови у борби за позицију која води у плеј оф.

Овим поводом, данас је у просторијама пожаревачког клуба одржана конференција за медије. На њој су се новинарима обратили првотимци Жарко Кисић, капитен, као и Горан Бјелица и Немања Чубрило.

– Увек је изазов играти против Црвене звезде. У овој сезони већ смо се два пута састали, једном у првенству и једном у куп такмиченју и оба пута смо били успешнији. Требамо да будемо концетрисани и овога пута и у том случају све је у нашим рукама. Сви смо здрави и спремни, што је најважније. – напоменуо је капитен пожаревчког суперлигаша, Жарко Кисић.

Његово мишљење дели и Немања Чубрило, који је још позвао све навијаче да се окупе у што већем броју, како би им помогли да у својој хали али и пред телевизијском публиком, освоје важне бодове.

Горан Бјелица се осврнуо и на наставак првенства истакавши да је свака утакмица квалификациона и да нема лаких противника. То нарочито важи за Црвену звезду чија снага, навео је, не одражава тренутну позицију овог београдског клуба на табели.

У овом тренуку Млади радник заузима седму, а гости недељне утакмице шесту позицију у првенству. До краја регуларног дела првенства остало је још седам утакмица.

Уз Рибницу, управо Млади радник и Црвена звезда имају највише шанси да се умешају међу прве четири екипе, узевши у обзир да је разлика у бодовима између седме и осме позиције чак седам бодова.

Што се утакмице у недељу тиче, сусрет Младог радника и Црвене звезде почиње у 18 сати, а разлог измене уобичајеног термина је управо директан телевизијски пренос на РТС-у.

Share.

Comments are closed.

Skip to content