Фудбалери Младог радника су у протеклој недељи, као и сви остали клубови у лиги, одиграли два кола и забележили једну високу победу против екипе „Слога” из Пожеге 4:0, али и висок пораз на свом терену од Полета из Љубића где су гости тријумфовали резултатом 4:1. Упркос томе, коло пре краја, осигурали су играње у истом рангу и наредне сезоне.

       Пожаревачки члан Српске лиге „Запад” је најпре у оквиру 28. кола тријумфовао на свом терену против трећепласиране Слоге из Пожеге. Тада је домаћи тим, фокусиран од самог почетка, успео да са четири постигнута поготка и ниједним примљеним, потпуно надигра фаворизованог госта. 

       Млади радник је у првих четрдесет и пет минута потпуно шокирао госте из Пожеге са два гола, те су један за другим погађали Марко Живановић и Богдан Димитријевић. Тачку на победу ставили су Стефан Луковић у 50. и Урош Милорадовић голом у 88. минуту, па су тако пожаревачки фудбалери послали најбољу позивницу за недељу, 26. мај када су поново играли на „Андрејки”, овога пута против Полета из Љубића.

       У тој утакмици сигурни у опстанак, Пожаревљани су ушли превише опуштено што им се осветило при крају првог полувремена. Гости су направили прави „блицкриг” који су од 41. до 45. минута извели Трипковић са једним и Грујичић са два гола. Резултатом 0:3 отишло се на полувреме.

      У другом делу игре домаћи су хтели да поправе утисак пред публиком на овосезонском опроштају од домаћег терена и успели су у томе у 77. минуту преко Стефана Луковића, али је ипак последњи гол на утакмици виђен три минута касније у мрежи домаћег чувара мреже Алексе Аврама и то од стране Филипа Бугарчића. Утакмица је завршена резултатом 1:4 за екипу „Полет”.

     У последњем колу фудбалери Младог радника путују у Прибој, где ће са екипом „Фап” одиграти утакмицу без резултатског значаја, јер су домаћини ремијем у овом колу изгубили шансе да освоје прво место, које је ове године освојио чачански „Борац”

                                                                                                                         С.С.

Share.
Leave A Reply

Skip to content