2018-02-21T11:31:19+01:00 21. фебруара, 2018. 11:31 |

МЛАДИ РАДНИК НА ЗИМСКИМ ПРИПРЕМАМА У КУЧЕВУ

После две недеље тренирања и играња утакмица провере, пожаревачки српсколигаш „Млади радник 1926“ обрео се у Кучеву на заједничким зимским припремама. Јесенас је освојено 11 . место и 21 бод, што обавезује све у клубу да се пролећни део одради још успешније, како би се опстало на „Западу“. Зато су кандидати за дрес првотимца, са тренером Андрејом Ферлежом, у недељу, после сусрета у Великом Градишту, отишли у Кучево,где ће седам дана радити на стадиону поред Пека.

-У Кучеву ћемо финиширати завршне радове. Одиграли смо већ шест утакмица. Побеђени су „Пролетер“ у Вранову, „Радничи“ у Ковину и „Рудар“ у Костолцу, а поражени смо од „Слоге“ из Петровца на Млави, ОФК Београда и ВГСК-а. Све утакмице играли смо у гостима, јер у Пожаревцу немамо помоћни терен. Нисмо ишли на резултат. Поред Пека тренираћемо два пута дневно, плус рад у теретани. Можда, овде одиграмо само једну утамицу са Звиждом, каже Ферлеж.

У повратку из Кучева са заједничких припрема, „Млади радник 1926“ свратиће у Раброво и одиграти пријатељску утакмицу са зонашем РСК.

Р.Сандић