2018-05-10T14:53:34+02:00 10. маја, 2018. 14:53 |

МУП: Кривичне пријаве за илегално оружје

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против четрдесетшестогодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и одузела ловачку пушку, пиштољ са оквиром, 48 патрона и 213 метака.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против педесетједногодишње жене због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњичене пронашла пиштољ, револвер, 95 комада муниције различитог калибра, пет ловачких патрона и 300 иницијалних каписли за пуњење ловачких патрона.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против педесетдвогодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и одузела пушку ручне израде, три пушчане цеви, два метална носача затварача и два оптичка нишана.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против шездесетједногодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и одузела пиштољ са оквиром и 15 метака.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против четрдесетогодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и одузела гасни пиштољ, два малокалибарска метка и два  „електро-шока“.