Изборна Скупштина ГФС „Пожаревац“ којом је председавао Владан Динић, протекла је у радној атмосфери и била веома ефикасна. За председника најмасовнијег спортског савеза у Браничевском округу, поново је изабран Владан Динић. Њему је поверено да председнички мандат обавља и у наредне четири године. 

У Радном председништву Скупштине, поред Динића били су још и Новица Станковић и Драган Николић. Пре преласка на рад, изабрани су  чланови верификационе комисије, записничари и оверивачи.

Такође, једногласно су изабрани председник и чланови Извршног и Надзорног одбора за мандат од 2019 – 2023.

Извршни одбор чине: Владан Динић, председник, Славиша Милутиновић, заменик председника, Аца Илић, потпредседник, Драган Николић, председник судија, Бобан Огњановић, Владан Јовић, Периша Миловановић, Владан Јовановић, председник тренера, Новица Станковић, Горан Душановић и Александар Новаковић. У Надзорни одбор изабрани су Драган Стојадиновић, Маја Милошевић и Марко Стевановић.

 

Представници – делегати за Скупштину ФС БО за период су Бранко Стојаковић, Владан Динић и Славиша Милутиновић.

Седници су присуствовали Ана Миљанић, чланица Градског већа за омладину, спорт и туризам, Бранко Стојаковић, један од четворице потпредседника ФСС и председник ФС РЗС и Златан Костић, председник Спортског савеза Града Пожаревца.

                                                          Текст и фото: Р. Сандић

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content