2019-12-30T17:11:49+01:00 30. децембра, 2019. 17:11 |

На пријему у градском здању: Награде запосленима у јавном сектору

Уочи новогодишњих празника, у свечаним салонима градског здања у Пожаревцу, градоначелник Бане Спасовић и председник Скупштине Бојан Илић организовали су новогодишњи пријем за представнике Градске управе, директоре јавних предузећа и установа, одборнике, представнике СПЦ, војске, полиције…

Градоначелник Бане Спасовић

Честитајући предстојеће празнике, градоначелник Бане Спасовић присутнима се обратио следећим речима:

-Сви ми заједно утичемо на квалитет живота оних који данас живе у Пожаревцу, али и чувамо сећање на оне који су некада ходали улицама нашег града и сокацима наших села. Можете мирне душе и уздигнутог чела погледати у очи својим рођацима, комшијама и пријатељима и рећи им да сте дали све од себе да овај део Србије учините достојним великих промена које се дешавају у њој протеклих година. Без намере да у овом свечарском тренутку набрајам све што сте својим рукама, знојем и временом учинили за овај град током 2019. године, желим да кажем да требате бити поносни. Поносни и вредни хвале зато што смо сви заједно Пожаревац учинили бољим него што је он то био 2018. године и не дозволите никоме да ову чињеницу, да и за минут, или секунд, доведе у сумњу, јер ви знате шта је истина, а знају и грађани, рекао је између осталог Спасовић.

 

                                                                                    Награђени

На свечаном пријему уручене су годишње награде запосленима у јавном сектору. Награђени су Драгољуб Ћирковић из ЈП „Љубичево“, Гордана Михајловић из Центра за социјални рад, Драгана Мишић , запослена у Служби хитне медицинске помоћи и Драгана Живановић из Градске управе.