Такмичарке Гимнастичког клуба „Млади радник“ из Пожаревца постигле су запажене резултате у Првом колу регионалног такмичења Централне Србије у спортској гимнастици у Ц програму.  

У недељу, 21. априла, у Београду су се надметале 203 такмичарке, 45 екипа из 11 клубова из Београда, Пожаревца, Kрагујевца, Смедерева, Севојна, Ваљева и Шапца.

Пожаревљанке су биле успешне у три категорије.

У првој категорији, као најмлађе пионирке у екипном пласману, освојиле су треће место. Екипу су чиниле: Емилија Русов, Ема Манић, Ана Црногорац, Хана Шаманц и Марија Ивковић.

У другој категорији млађих пионирки, екипа коју су чиниле Сара Стојићевић, Сара Данчетовић, Наташа Јанковић и Тијана Бранковић, изборила је четврто место у екипном пласману.

У четвртој категорији омладинких екипа: Вања Чобић, Николина Стеванетић и Јована Јоксимовић, са високим бројем бодова, освојиле су друго место у екипном пласману. У појадиначном пласману, Јована Јоксимовић освојила је сребрно друго место.

Тренери екипа су мастер дипломирани професор физичког васпитања и спорта Јелена Шаманц и професор физичког васпитања и спорта Сандра Kузмановић.

Р. Н.

Share.
Leave A Reply

Skip to content