Љајић “у акцији”

Потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Општине Велико Градиште Драган Милић, поставили су камен темељац за изградњу спортске хале на Сребрном језеру чије се отварање очекује у мају наредне године. Укупна процењена вредност хале је 126 милиона динара, а средства за прву фазу обезбедили су Министарство трговине, туризма и телекомуникација и Општина Велико Градиште.

Простираће се на површини од 1700 метара квадратних, капацитета око 200 места, а моћи ће да задовољи и стандарде репрезентације, па је Велико Градиште на сигурном путу да, поред кошаркашког, постане и одбојкашки центар Србије и региона.

             Општина Велико Градиште има у плану низ пројеката са циљем унапређења туристичког комплекса, проширења понуде, као и коришћења и заштите Дунава као значајног привредног потенцијала. Министарство трговине, туризма и телекомуникација препознало је значај оваквих пројеката и обезбедило значајна средства за развој туризма на Сребрном језеру, те омогућило да се бројне идеје реализују.

             Детаљније у недељнику „Реч народа“ 19. септембра

Share.

Comments are closed.

Skip to content