У оквиру Светосавских дана, у пожаревачкој Основној школи „Десанка Максимовић“ организован је одбојкашки трунир за девојчице 2010. годиште и млађе. Техничку подршку пружили су наставници физичког васпитања Славиша Стевановић и Александар Вјештица, а учествовало је осам екипа: домаћин „Бусије“, „Респект“ из Новог Сада, „Напредак 037“ из Крушевца, „Техничар“ из Краљева“ и по две екипе из београдске Црвене звезде и „Борца“ из Чачка.

Детаљ из финалне утакмице

У борби за прво место прва екипа Борца из Чачка савладала је домаћина, екипу ОК „Бусије“ са 2:0 у сетовима (21:19, 21:15). Треће место и бронзана медаља припала је другој екипи Борца, која је са 2:0 у сетовима (21:11, 21:15) победила прву екипу Црвене звезде.

Прве три пласиране екипе

За најбољег играча Турнира проглашена је Јована Дробњак, одбојкашица прве екипе Борца из Чачка. Најбољи либеро је Нађа Здравковић из екипе Борац 2, најбољи блокер Ања Мрачевић из Црвене звезде 1, најбољи дизач Лана Стевановић, чланица ОК „Бусије“, најбољи смечер Андреа Шарац из екипе Борац 1 и најбољи примач Мила Михајловић из ОК „Бусије“.

Најуспешније одбојкашице са тренерима

Прве три пласиране екипе завределе су пехаре и медаље, а најуспешније одбојкашице добиле су вредне награде у опреми, које је обезбедило предузеће „Лазаро“ из Пожаревца.

Сребрна медаља за екипу ОК “Бусије”

                                                                                                Дарко Динић

Share.

Comments are closed.

Skip to content