Данас је у пожаревачком градском здању одржан састанак представника родитеља ђака који користе превоз до школа са начелником Градске управе Александром Симоновићем.

Родитељи су се начелику жалили углавном на неуређен ред вожње нових превозника и истакли да су ђаци из пар села остали ускраћени за превоз ка школама или  при повратку у своја насеља. Они су за „Реч народа“ истакли да им није битно која компанија је превозник, већ да желе да имају тачан и сигуран превоз своје деце, због чега ће, додали су, тражити мишљење Агенције за безбедност саобраћаја.

Начелник пожаревачке Градске управе Александар Симоновић

Начелник Симоновић је тим поводом истакао  да ће се проблеми са редом вожње решити у што краћем временском периоду, и додао

– Реч је и  је о превозницима који возе основце и средњошколце од понедељка и с обзиром на то да се све издешавало брзо, они су тиме изашли у сусрет граду Пожаревцу. У контакту смо са њима и интензивно раде на усаглашавању реда вожње са потребама ђака. Како би се све што боље синхронизовало и одредила прецизна сатница, у тај процес ћемо укључити и директоре школа.

Share.

Comments are closed.

Skip to content