ДАН СРЕДЊЕ ШКОЛЕ „МЛАДОСТ“ ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ

У присуству бројних званица, ученика, родитеља и сарадника, Средња школа „Младост“ у Петровцу обележила је дан када је оснивана. Директор школе Александар Филиповим, обраћајући се присутнима, подсетио је на важне пројекте и активности којима су унапређени услови наставе и изразио захвалност свима који су томе допринели. На свечаности је потом приказан документарни филм из регионалног пројекта размене „Супер школе“ у оквиру кога је остварена сарадња са школом у Корчи, у Албанији.

Као и сваке тако и ове године Дан школе био је прилика за доделу награда ученицима који су у прошлој школској години остварили запажене резултате на такмичењима.

Награђени су појединци: Јован Агатоновић, Aнђела Петровић, Aдам Ловрић, Лука Пикула, Лука Муждало, Уруш Јеремић (четири признања), Вељко Марковић и Петар Милановић. Признања су добиле и екипе: екипа из енглеског језика ( Јован Агатоновић, Урош Јеремић, Викторија Ђорђевић и Анђела Милорадовић), екипа школе у саставу Софија Животић, Петра Цветановић, Валерија Панић, Tијана Панић, Борис Страиновић, Немања Којић, екипа девојчица у рукомету ( Aлександра Милетић, Невена Миловановић, Aнђела Стојиљковић, Дијана Дрпа, Aлександра Милетић, Mиа Пантелинац, Невена Миловановић, Нађа Иванишевић, Дмитра Богосављевић, Aна Јовановић, Нађа Митић и Милица Тасић, екипа у баскету (Вања Марковић, Леа Катић, Дијана Дрпа и Kатарина Цветановић), екипа дечака у кошарци (Душан Савић, Ненад Добросављевић, Лука Милановић, Сергеј Милановић, Aндеија Стојановић, Александар Илић, Илија Ђорђевић, Павле Росић и Никола Гајић), екипа дечака у одбојци чији су чланови Крсман Марковић, Лазар Стојановић, Урош Миладиновић, Mатеја Плавшић, Aлександар Илић, Бранислав Koкотовић, Maрко Настасијевић, Maтеја Миливојевић и Aлекса Миливојевић и екипа девојчица у одбојци (Валентина Марковић, Mиа Миловановић, Tеодора Mилисављевић, Лана Mилошевић, Tамара Ђорђевић, Тара Ташић, Aнђелија Стошић, Софија Илић и Joвана Рајић).

Награђени су и професори за резултате на такмичењима, док је један број радника добио јубиларне награде.

Share.

Comments are closed.

Skip to content