На основу Одлуке о финансијској подршци породици и деци на територије општине Велико Градиште, донета је одлука о додели награда студентима за 2024. годину.

Новчану награда у вредности од 30.000 динара добила је  Вера Живковић, студент друге године Фармацеутског факултета Универзитета у Београду – интегрисане академске студије.  Награду у у вредности од 20. 000 динара добила је  Ања Јовић, студент треће године Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу – интегрисаних академских студија стоматологије.

Одлуке о финансијској подршци породици и деци на територије Општине Велико Градиште прописано је да у циљу подстицања бољег успеха на студијама, развијања интересовања за научно – истраживачки и стручни рад студената, општина Велико Градиште, додељује две награде за најбоље редовне студенте са територије општине Велико Градиште.

На објављени Јавни позив за доделу награде најбољим студентима пристигле су две пријаве са образложењем. Вера Живковић, студент друге године Фармацеурског факултета Универзитета у Београду са просечном оценом на претходним годинама студија 9,77. Ања Јовић, студент треће године Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу интегрисаних академских студија стоматологије са просечном – оценом на претходним годинама студија 9,00.

Средства за спровођење ове одлуке обезбеђена су Одлуком о буџету општине Велико Градиште за 2024. годину.

Share.
Leave A Reply

Skip to content