Уочи истека још једне календарске године, у згради Начелства у Пожаревцу традиционално је организован свечани пријем за директоре и запослене у јавним предузећима, установама, Градској управи и одборнике.

Градоначелник Пожаревца Саша Павловић је поздрављајући присутне госте подсетио да је већина препрека уове године спешно савладавана захваљујући преданом раду запослених у јавном сектору. Те препреке су, како је рекао, често биле производ криза и ситуација ван њиховог домашаја и контроле, попут актуелне енергетске кризе и епидемије корона вируса.

-Као градоначелнику импонује реакција свих вас, којом смо успели да све те кризе и проблеме ублажимо или решимо. Тиме смо на делу показали да смо способни за велика дела и остварења амбициозних планова за будућност. Ти планови јесу за сада само наше лепе жеље, али сетимо се да су и неки већ остварени резултати такође некада били наши снови које смо прижељкивали да се остваре, рекао је Павловић.

Овом приликом градоначелик Пожаревца уручио је признања запосленима у јавном сектору који су током 2022. остварили запажене резултате у области свог деловања. Награђени су Звонимир Ђоки, радник Јавног предузећа “Топлификација”, Нена Вујсић, запослена у Туристичкој организацији Града Пожаревца, др Нела Миљевић, лекар Службе хитне помоћи, Милијана Радовановић, радница Градске управе, затим Милан Јанковић, полицајац, Марко Стојановић, криминалистички инспектор за сузбијање имовинских деликата, Драгана Милић Марковић, млађи инспектор за управне послове, Златан Живојиновић, вођа сектора у Саобраћајној полицијској испостави и Драган Павловић, вођа Ватрогасно – спасилачког батаљона у Пожаревцу.

Share.

Comments are closed.

Skip to content