Лепа традиција у општине Кучево да на крају сваке школске године награђују најуспешније ученике, настављена је и овога лета. Награђени су ђаци генерације и вуковци у све четири основне школе и у Средњој школи. Награде је уручио председниик Општине др Иван Рајичић са саветницом за просвету Виолетом Велимировић.

Добитници награда у Средњој школи су: ученик генерације Стефан Бировесковић и вуковци: Лора Благојевић и Немања Лупшић. Из ОШ „Слободан Јовић“ Волуја награђени су: Ивана Страјиновић, Вукова диплома и Ђак генерације, Кристина Дражиловић, Вукова диплома и Ђак генерације Милица Симеоновић, Вукова диплома, Марија Вунтуришевић, Вукова диплома и Александра Војегаревић, Вукова диплома.

Основна школа „Вељко Дугошевић“ Турија изнедрила је ђака генерације Вању Митровић која је истовремено и добитница Вукове дипломе и Јовану Рејкић, такође вуковца. Ђак генерације у ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво је Јелена Перовић, која је награђена и као носилац Вукове дипломе. Њој се у том својству придружио Павле Лукић У ОШ „Угрин Бранковић“ Кучево ђаком генерације проглашен је Михаило Станисављевић док су носиоци вукове диполоме Аница Аћимовић, Александар Живковић, Огњен Марјановић, Михајло Станисављевић, Зорана Кирјаковић, Горана Марујкић, Теодора Стокић, Јана Бојнић, Лазар Степановић, Марија Дурузић, Јована Булутић и Анђелина Павловић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content