У Жабарима одржана је свечаност поводом доделе награда најуспешнијим ученицима у завршеној школској 2023/2024. години.

Домаћин пријема, председник Општине Јован Лукић честитао је ђацима на уложеном труду и резултатима које су постигли.

-Свим награђеним ученицима желимо да увек буду пуни жеље да науче нешто ново, да себе изграде као личност на понос њихових наставника, родитеља и средине у којој живе, рекао је између осталог Лукић.

Пригодним поклонима у виду књига награђени су „Вуковци“ из Основне школе „Дуде Јовић“ Жабари, Јована Никодијевић, Огњен Радишић, Јелена Бакић, Стефан Павловић и Лидија Јовановић, као и носиоци Доситејевих диплома из Основне школе „Херој Роса Трифуновић“ Александровац и то: за историју и географију Андрија Лукић, енглески језик Алекса Стевић и физичко и здравствено васпитање Вукашин Обрадовић, Павле Вујчић, Илија Нацковић и Андрија Лукић.

Награде најуспешнијим ученицима ОШ “Дуде Јовић” уручио је Јован Лукић
Признања најуспешнијима у ОШ “Херој Роса Трифуновић” доделио је Саша Беговић

Ђаку генерације у ОШ „Дуде Јовић“, Јелени Бакић из Симићева и најуспешнијем ученику у генерацији у ОШ „Херој Роса Трифуновић“, Андрији Лукићу из Влашког Дола, поред комплета књига припао је и лаптоп. Награде су им уручили председник Општине Јован Лукић и заменик председника Општине Саша Беговић.

Своју награду – лаптоп Андрија Лукић уступио је Матеји Станковићу

Овом приликом Андрија Лукић је своју награду – лаптоп уступио осмогодишњем Матеји Станковићу из Александровца, изразивши наду да ће њему више користити у даљем школовању и да ће он у будућности постићи одличне резултате.

Д.Динић

Share.
Leave A Reply

Skip to content