Градски одбор Српске напредне странке у Пожаревцу обележава своју страначку славу, Свету Петку.

Овогодишњи домаћин, председник Скупштине града Пожаревца Предраг Мијатовић је после резања славског колача, дужност колачара за наредну годину предао Далибору Јанковићу, председнику Месног одбора СНС Набрђе и одборнику у Скупштини Града.

Повереник Градског одбора СНС-а и градоначелник Пожаревца Саша Павловић је овом приликом свима који славе Свету Петку честитао пожелевши много здравља, личне и породичне среће.

 -Градски одбор СНС-а и целокупно чланство настоји да одржи традицију окупљања у име велике светитељке Преподобне мати Параскеве, Свете Петке. Током 13 година колико постоји, СНС се бори да одржи, пре свега територијални интегритет и суверенитет Србије и да побољша услове живота наших грађана. Желим чланству и симпатизерима, као и свим грађанима Србије, у годинама пред нама, још више успеха на пољу развоја привреде и економије и победу над пандемијом, поручио је Павловић.

Честиткама се придружио и Предраг Мијатовић.

 -Свим породицама које славе Свету Петку пожелео бих мир, срећу, здравље, љубав, али пре свега слогу и заједништво, а Српској напредној странци да под руководством Александра Вучића води Србију и овај град у бољу будућност, нагласио је Мијатовић.

                                                                                                                                            Д. Д.

Share.

Comments are closed.

Skip to content