NASI-NOVI-SUGRADJANI          У породилишту Опште болнице у Пожаревцу у периоду од 18.  до 25. августа, рођено је 28 беба, 15 дечака и 13 девојчица. Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !   

Синове су добили:

Ђорђевић Марија и Данијел из Шапина, Станисављевић Бојана и Ђукић Милош из Дубравице, Рами Ганимета и Мурина Денис из Костолца, Животић Жаклина и Перић Ненад из Костолца, Јовановић Марија и Милко из Пожаревца, Амедовски Елма и Мустафовски Семран из Костолца, Зелинчевић Јована и Бранко из Пожаревца, Русимовић Слађана и Ђорђевић Дамир из Топонице, Гмитровић Милена и Стевановић Данијел из Бубушинца, Цветановић Данијела и Урош из Петровца, Стојимировић Ивана и Пауновић Саша из Пожаревца, Живановић Илић Марија и Илић Иван из Голупца и Живковић Јовановић Марија и Јовановић Иван из Костолца.


Кћерке су добили:

Рајић Јасмина и Јанковић Златибор из Каоне, Ђорђевић Ирена и Марко из Десина, Павловић Александра и Ненад из Жабара, Миловановић Дијана и Станојевић Данијел из Миљевића, Јанковић Биљана и Лазаревић Ненад из Кисиљева, Станојевић Благојевић Ана и Благојевић Сршан из Пожаревца, Селаковић Марина и Александар из Пожежене, Милошевић Перић Маја и Перић Александар из Пожаревца, Стојковић Милица и Николић Марко из Пожаревца и Суровић Душанка и Љубиша из Усија.


Близанце (кћерку и сина) добили су:

Стојшић Сандра и Зоран из Брзохода.


Share.

Comments are closed.

Skip to content