NASI-NOVI-SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцуу периоду од 7. јула до 14. јула 2017. године, рођено је 25 беба, 12 дечака и 13 девојчица. Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

Борис и Марија Јотов из Пожаревца, Милена и Данијел Петровић из Крепољина, Селма Јашаревић и Ерсан Рамадановић из Костолца, Санела и Владимир Јовановић из Пожаревца, Марина Алексић и Владан Спасић из Пожаревца, Андријана Станковић и Бојан Кекезовић из Костолца, Ирена и Војкан Љубисављевић из Пожаревца, Радица Живановић и Микица Јевтић из Царевца, Драгана Пејић и Драган Станојевић из Шетоња, Тамара и Иван Тадић из Касидола,Габријела Хамзи и Стефан Николић из Пожаревца, Наташа Јецић и Дејан Јовчев из Пожаревца.


Ћерке су добили:

Снежана Манојловић и Горан Марић из Осанице, Биљана Јовић и Младен Ерњаковић из Велике Бреснице, Марина Радовановић и Марко Јовановић из Пожаревца, Ивана и Иван Јовановић из Пожаревца, Александра и Игор Јосић из Пожаревца, Јелена и Драган Бачић из Дрмна, Катарина Адамовић и Александар Кочић из Пожаревца, Александра Стевић и Милош Михајловић из села Костолац, Милица Филиповић и Александар Марковић из Пожаревца, Бранкица и Миша Вучковић из Пожаревца, Сања и Саша Драгић из Костолца, Бојана Томовић и Неша Адамовић из Снеготина.


Близанце су добили:

Јелена Миховиловић и Милан Митровић из Пожаревца.


 

Share.

Comments are closed.

Skip to content