2017-07-26T08:55:19+02:00 26. јула, 2017. 08:55 |

НАШИ НОВИ СУГРАЂАНИ

NASI-NOVI-SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцуу периоду од 14. јула до 21. јула 2017. године, рођене су 24 бебе, 15 дечака и 9 девојчица. Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

Татјана и Рајко Ђорђевић из Петке, Марија Гагулић и Ердуан Рамони из Костолца, Марија и Никола Даниловић из Костолца, Данијела и Миша Мушић из Костолца, Милена Пауљевић и Златко Стојићевић из Пожаревца, Љиљана Бајрамовић и Елвис Рамадановић из Костолца, Душица Ђорђевић и Данијел Тодоровић из Брежана, Драгана Живковић и Игор Јовановић из Пожежена, Мирела и Дејан Стевановић из Пожаревца, Ивана и Ненад Филиповић из Пожаревца.


Ћерке су добили:

Милена и Владан Недељковић из Брежана, Тамара Стокић и Небојша Траиловић из Драговца, Сузана и Милан Благојевић из Пожаревца, Мурина Сунете и Фердијан Шабановски из Костолца, Кристина и Драшко Микуљевић из Трњана, Јелена Милетић Момчиловић и Слободан Момчиловић из Жабара, Сандра Басарић и Владан Стојадиновић из Пожаревца, Даница и Александар Ивић из Дрмна, Санела Јовић и Златко Булутић из Церемошње.