2019-12-06T08:37:43+01:00 6. децембра, 2019. 08:37 |

Наставили акцију пошумљавања Пожаревца

Представници Градског одбора Српске напредне странке у Пожаревцу организовали су акцију пошумљавања имања Дома Црвеног крста на Тулби. Овом приликом посађено је тридсетак садница клеке, домаће тује, украсне шљиве и багрема.

Како је нагласио први човек пожаревачких напредњака Бане Спасовић очување животне средине, јачање еколошке свести и природне равнотеже требало би да буду приоритети свих грађана.

 -Ми желимо да дамо допринос пошумљавању Пожаревца, да подигнемо свест људи о томе колико је зеленило битно и надам се мотивишемо и друге да следе наш пример. Локална самоуправа предузела је одређене мере, урађени су пројекти и ускоро ће наступити велико пошумљавање Градске општине Костолац, као и Пожаревца почетком наредне године, казао је Спасовић.

Секретар Црвеног крста Пожаревац Саша Обрадовић захвалио се Српској напредној странци на значајној донацији озелењавања плаца на Тулби, истакавши да овакве акције представљају прави пример друштвене одговорности и пример како треба развијати еколошку свест у нашем граду.

                                                                                                          Д.Динић