У Градској општини Костолац наставља се са уређењем путне инфраструктуре инвестиционим средствима која је обезбедио Град Пожаревац. Како најављује председник Градске општине Серџо Крстаноски, наредних месеци радиће се на ојачавању коловозне конструкције, асфалтирању улица и изради тротоара у Костолцу, Старом Костолцу, Кленовнику, Острову и Петки.

У Костолцу су радови планирани у улицама Никола Пашић, у дужини од 400 метара, Кнез Милош, први део, до раскрснице са Улицом Иве Андрића, у дужини од 320 метара, потом, у Улици Десанка Максимовић, 350 метара, као и на терену малих спортова у Партизанској улици и припреме за асфалтирање два тениска терена.

Такође ће се радити у Улици Вељка Дугошевића, рехабилитација и санација тротоара и бициклистичке стазе у дужини од 410 метара, у Улици 7. јула, од Дома пензионера до цркве, рехабилитација, замена, ојачање дотрајале подлоге и поплочавање тротоара у дужини од 350 метара. У Улици Николе Тесле, други део, планирано је ојачавање коловозне конструкције и асфалтирање у дужини од 400 метара. На плажи „Топољар“ радиће се пешачка стаза у дужини од 195 метара. У Улици Николе Тесле, преко пута зграда ЕПС-а, поплочаваће се тротоар у дужини од 200 метара, у Улици Николе Тесле, поред поште, поплочаваће се 150 метара тротоара, а у Улици Николе Граонића, други део, поплочаће се 200 метара тротоара.

У Старом Костолцу ће се радити Вукашинова улица, у дужини од 330 метара.

У Кленовнику је у плану уређење Браничевске улице у дужини од 100 метара и Улице Светозара Марковића, у дужини од 144 метара.

У Острову ће бити уређено 630 квадратних метара платоа у центру насеља, испред Месне заједнице.

У Петки ће асфалтирати Лењинову улицу, у дужини од 300 метара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content