2019-10-17T08:37:05+02:00 17. октобра, 2019. 08:37 |

Неки нови клинци на Вашаришту

Школа фудбала „Млади радник 1926“, после једногодишње паузе настоји да поврати некадашњи сјај клуба. У школи се свакодневно обавља упис нових чланова, полазници могу постати сва деца узраста од пет година па навише, без обзира на таленат и ниво физичких способности. За разлику од приватних школа, све трошкове такмичења у Школи фудбала „Млади радник 1926“, као што је котизација, накнада за превоз и за набавку опреме за тренинге и утакмице, сноси клуб.


СТРУЧНИ ТИМ ШКОЛЕ

 

Тренинзи и утакмице се одржавају на терену стадиона који је додељен Спортском центру Пожаревац, а тренери су искусни спортски радници са лиценцама.

 

МАРЈАН МАРКОВИЋ И ЊЕГОВИ УЧЕНИЦИ

 

Координатор школе и тренер пионирске селекције је бивши репрезентативац Југославије и играч Црвене звезде, интернационалац и својевремено капитен Младог радника Марјан Марковић. Руководилац школе за млађе селекције је, такође велики фудбалски ас Александар Пајић. Чланове Секције полазника са посебним потребама тренира професор Милош Матијевић, који је уједно и тренер основне (базне) групе. Са предпетлићима и петлићима раде Александар Пајић и Марјан Цизлер док је тренер кадета Горан Пантић, а омладинаца Небојша Стојићевић. Функцију секратара школе обавља Саша Трајиловић.

 

НЕБОЈША СТОЈИЋЕВИЋ

 

Пионири се такмиче у Лиги Западне Србије, кадети у Првој лиги ФС РЗС, а омладинци у Другој лиги ФС РЗС. Школа тренутно има 215 фудбалера, а упис нових полазника обавља се свакодневно.

 

ГОРАН ПАНТИЋ СА КАДЕТИМА

 

ДВА АСА ЗЛАТАН КОСТИЋ И МАРЈАН МАРКОВИЋ

 

НЕКИ НОВИ КЛИНЦИ

                                                                                                        Текст и фото: Раде Сандић