2019-10-23T09:19:57+02:00 23. октобра, 2019. 09:19 |

Нова трафостаница у насељу Крвије

У последње три године на подручју општине Петровац на Млави  доста је урађено на побољшању електроенергетског снабдевања домаћинстава.  Једна од инвестиција реализованих у том циљу је и новоизграђене трафостанице снаге 160 KV/А у насељу Крвије.  Почетку рада новог објекта, поред председника Општине Петровац на Млави Душка Нединића са сарадницима присуствовао је и Дејан Савић, координатор за дистрибутивно подручје „Крагујевац“ ЕПС дистрибуције који је овом приликом изјавио да је изузетно задовољан сарадњом са локалном самоуправом Петровац и похвалио брзу и професионалну израду пројеката, издавање свих потребних дозвола и сарадњу са месним заједницама.

Снабдевање струјом на овом подручју умногоме је побољшано захваљујући великом ангажовању локалне самоуправе и изузетној сарадњи са Електропривредом Србије.

Вредност ове инвестиције је близу 4,5 милиона динара, локална самоуправа учествовала је кроз израду пројекта и издавање свих потребних дозвола, а Електропривреда Србије кроз извођење радова и постављање трафостанице.