Kао успешно предузеће, окренуто пре свега својим крајњим корисницима и њиховом задовољству, компанија Styline из Пожаревца отвoрила је врата још једног малопродајног објекта у низу, купцима већ добро познатог трговинског ланца,  у Хајдук Вељковој улици број 43, на Тулби.

Пресецањем врпце објекат су пустили у рад директорка РПК Браничевског и Подунавског управног округа Тамара Ивковић и власник компаније „Styline“ Жељко Кранчевић.

-„Styline“ је препознат од стране привреде Браничевског и Подунавског управног округа као чланица која је изабрана на конститутивној седници у мају ове године у састав Парламента привредника. Отварањем новог објекта становници овог дела Пожаревца ће добити једну реномирану фирму и малопродају у којој ће моћи да се снабдевају квалитетним производима, казала је Тамара Ивковић.

                                                  НОВА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА СУПЕР КУПОВИНУ

У савремено опремљеном простору на око 180 квадрата продајне површине потрошачи ће бити услуживани радним данима и суботом од 6 и 30 до 21 час, и недељом од 6 и 30 до 14 часова. Купце очекује скоро 6.000 артикала из дела прехране, пића, сухомеснате робе, прашкастих производа, стакла, керамике, школског прибора, односно свега онога што је једном домаћинству потребно.

У питању је маркет који ће својим широким асортиманом омогућити свим становницима овог дела Пожаревца ,а и шире, да лако дођу до квалитетних и повољних производа широке потрошње, пажљиво бираних, управо по укусу верних купаца.

Власник компаније „Styline“ Жељко Кранчевић, указује на добру сарадњу у овом подухвату са локалном самоуправом, и додаје:

-Својим знањем, умешношћу и професионалним односом трудимо се да изађемо у сусрет сваком потрошачу и надам се да ћемо допринети квалитетнијем животу наших суграђана на овом подручју. Овај новоотворени објекат је укупне површине око 300 квадрата и урађен је по свим могућим стандардима грађевинарства. Захваљујем се представницима локалне самоуправе који су успели да препознају и дају нам шансу да овај део Тулбе грађевински и архитектонски уредимо и оплеменимо овај простор. Сви наши малопродајни објекти, а има их укупно 20 на територији браничевског округа и општине Мајданпек, могу да се похвале опремљеношћу, ценама, услугом и хигијеном и то је нешто што нас води и ми од тога нећемо одустајати. Конкретно, са овако модерном опремом, поштовањем стандарда и у последње време паковањем по категоријама и одређеном категоризацијом, нисам сигуран да у браничевском округу без имало претенциозности, постоји бољи маркет од овог на Тулби, истиче Кранчевић.

                                                                 ПО УКУСУ ВЕРНИХ КУПАЦА

Иначе, компанија „Styline“ је чланица и један од оснивача Удружења „Домаћи трговински ланац“ (ДТЛ) који већ десет година успешно послује на територији Републике Србије. Чине га 13 озбиљних привредних субјеката који запошљавају преко 6.500 радника и заузима треће место по промету у земљи.

Визија Домаћег трговинског ланца јесте да се кроз сталне инвестиције у развој логистике и продајне мреже приближи становништву у сваком делу Србије и испуни све потребе савременог потрошача.

-Са поносом смо данас овде да покажемо неко ново лице неких људи који се нису толико експонирали у последње време. За десет година колико постојимо дошли смо у ситуацију да можемо да кажемо да смо трећи трговачки ланац у Србији са 720 малопродајних објеката и годишњим прометом од преко 400 милиона еура. Полако уводимо неке нове тонове и боје у нашим објектима, да наше потрошаче којих сваког дана има преко 300.000 обрадујемо неким новим сегментима понуде. Наша основна намера је да се у наредном периоду искључиво услугом и понудом боримо за сваког потрошача, да му доступним учинимо све оно што му је потребно по јако оптималним и повољним ценама.  У овом тренутку ми који се бавимо трговином апсолутно не доприносимо генерисању повећања цена, јер наше марже се нису мењале у последњих 6 до 8 месеци ни у једном једином проценту. То је последица онога што добијамо као инпуте од добављача, нагласио је директор ДТЛ -а Обрад Поповић.

                                                    АКЦЕНАТ НА ДОМАЋИМ ПРОИЗВОДИМА

Од самог почетка суштина постојања ДТЛ-а је да се у његовим малопродајним објектима доминантно акценат ставља на производима домаћег порекла. Оно што посебно негују јесте то да се из локалне средине одакле потиче свака чланица посебан део асортимана истиче на гондолама продајних објеката.

-Захваљујући својој централи „Styline“ располаже са преко 180 ПЛ – артикала, односно домаћом робном марком која нам много значи у обављању промета. Сви успешни светски, па и трговински ланци у окружењу располажу својим ПЛ –ом и на томе се заснива наша активност. Тиме се придружујемо домаћој производњи, јер желимо пре свега на њу да се ослонимо зато што се на тај начин запошљава домаћи кадар. Стално ширење мреже малопродајних објеката трговачке компаније „Styline“, у којима се поштује купац великим асортиманом по приступачним ценама и беспрекорном хигијеном, али и статус и вредност домаћег производа, настављено је отварањем овог маркета на Тулби. Из дана у дан пратимо нова достигнућа и захтеве који се пред нас постављају у смислу постизања већег квалитета у пружању услуге крајњим корисницима. За све то добијамо одређена упутства, чак и похађамо одређене курсеве које нам организује наша централа и захваљујући томе и доброј координацији ми спремно дочекујемо свако ново време. А времена су изузетно турбулентна и без борбе и посвећености послу нема нам опстанка и једино тако можемо да превазиђемо сваку врсту кризе, па и период пандемије, закључује Кранчевић.

Тренутно компанија „Styline“  запошљава 140 радника, а у малопродајном објекту на Тулби 10 људи је добило сигурно радно место са свим припaдајућим социјалним и здравственим бенефицијама. Тиме се даје допринос смањењу незапослености у браничевском округу и то је један од видова и начина борбе овог привредног субјекта за побошљање квалитета живота на овим просторима.

Сваког месеца  од 120 до 140 артикала се налази на акцији, што значи да се редовна цена у договору са добављачем у промотивном периоду спушта од 7 до 12 одсто. Иначе, у плану је отварање још једног објекта на атрактивној локацији у Пожаревцу, на површини од 200 квадрата.

                                                                                                                        Д.Динић

Share.

Comments are closed.

Skip to content