Управо на дан када је Плесни клуб „Болеро“ обележио рођендан, млади такмичари бранећи боје овог клуба другог марта на Државном такмичењу у спортском плесу у Аранђеловцу приредили су велико изненађење и на себи својствен начин дали посебну ноту двадесетосмој годишњици постојања „Болера“.

Наиме,  плесни пар Вуксан Бакић и Мина Миленковић којима је ово био  први заједнички такмичарски наступ, у јакој конкуренцији осваја високо друго место у категорији Омладинци Д разреда и може се рећи, на најбољи начин отпочели поход на будуће медаље. Изузетан успех на овом надметању приказао је и пар Јован Николић и Софија Николић који у вишем рангу – Ц разред стандардних плесова, са лакоћом долазе до првог места и злата.

       Софија и Јован Николић, Мина Миленковић, Вуксан Бакић и тренер Сандра Пауновки

          – Бољи почетак такмичарске године наш Клуб није могао да пожели, каже овим поводом Милорад Миле Илић, директор „Болера“, кога смо, честитајући годишњицу питали за даље планове.

              –  Плесачи пуном паром уз велику мотивацију настављају тренинге и припреме за наредно такмичење у Зрењанину када ће им се придржити и формације у модерним плесовима, говори Илић –  Не запостављајући традицију, синоћ смо у Пожаревачкој гимназији започели а вечерас настављамо упис у Школу плеса за одрасле, док ћемо свима који су је раније похађали и завршили омогућити попуст од 50 %. Такође, понедељном и петком настављамо са позитивном праксом зумба фитнеса, јер је овај вид бављења спортом сјајан да тело вежбача постане складније и опуштеније, што је итекако добродошло Пожареванима који се  током радне недеље сусрећу са стресним ситуацијама, поручује Милорад Илић.

В.Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content