Фудбалски клуб „Рудар“ добио је ново руководство предвођено Владимиром Бошковићем, који најављује нове позитивне промене.

Како је овај клуб на добром путу да уђе у Зонску лигу, то је тренутно у фокусу Управе „Рудара 2002“, у којој је уз председника Бошковића, на функцију потпредседника и спортског директора изабран Владан Вратоњић, а техничког секретара Срђан Грујић.

За представнике Клуба, протеклих дана, приређен је пријем у Градској општини, где су разговарали са председником Градске општине Серџом Крстаноским, председницом Скупштине ГО Миленом Церовшек и чланом Већа ГО Срђаном Радовановићем.

Председник ФК „Рудар 2001“ Владимир Бошковић је том приликом  истакао да је почаствован указаним поверењем и да верује да ће Клуб испунити очекивања бројних љубитеља фудбала.

Председник Градске општине Серџо Крстаноски је уз честитке и жељу за успехом  на предстојећим такмичењима и целокупном раду, нагласио да ће Градска општина Костолац наставити да подржава рад млађих категорија фудбалера, рукометаша, одбојкаша и гимнастичара, јер су они будућност Костолца.

– У последње четири године уложено је 90 милиона динара у функционисање спортских клубова и удружења са територије Градске општине Костолац. Такође, уложено је 60 милиона динара у развој спортске инфраструктуре и ту нећемо стати. У плану је уређење фудбалског стадиона са пратећом инфраструктуром, додао је Крстаноски.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content