2019-10-11T12:36:03+02:00 11. октобра, 2019. 12:36 |

НОВО У МАЛОМ ЦРНИЋУ: Tехнички преглед „Стиг Центар“

На регионалном путу Пожаревац – Петровац, у насељу Мало Црниће отворена је линија техничког прегледа предузећа „Стиг Центар“. На овом месту врши се технички преглед са најновијом опремом свих марки и врста путничких возила, као и теретних возила до 3,5 тона укупне носивости.

Власници предузећа, Алекса Стевић и Микица Станојевић истичу да се, осим  техничког прегледа, на овом месту може  обавити осигурање возила и путника код Дунав и Delta Generali осигурања, уз могућност одложеног плаћања на рате и чекове, за запослене и пензионере.

Такође, могуће је платити и све остале рачуне.

Алекса Стевић и Микица Станојевић

-Цена техничког прегледа за возила износи 5.000 динара, за лаке приколице 3.000 динара, a доносиоцима картице „Три плус“ одобрава се попуст од 30 одсто. Такође, за десетак дана после добијања одобрења бићемо у могућности да издајемо регистарске налепнице. До пролећа наредне године у плану је и израда полигона на којем ће се вршити технички преглед за пољопривредне машине и прикључна возила, каже Алекса Стевић.

Новоотворени технички преглед „Стиг Центар“

Технички преглед се налази на адреси Стишка 17а, а тим обучених и сертификованих контролора на услузи су радним данима од 7:30 до 15:30 часова и суботом од 7:30 до 12 сати.

                                                                                                                      Д.Динић