И ове године Новогодишњи вашар ће бити организован у ЈУ „Спортски центар Пожаревац“, а одржаће се у термину од 28. до 30. децембра 2022. године.

Ова традиционална манифестација организује се у сарадњи са локалном самоуправом Града Пожаревца.

Пријаве за учешће на Новогодишњем вашару примаће се од 1. до 10. децембра 2022. године у просторијама Спортског центра – хала спортова. 11. децембра са почетком од 12 сати, уз присуство свих пријављених, вршиће се расподела простора.

На Новогодишњем вашару могу учествовати: регистрована предузећа за делатност забавних и тематских паркова, занатске, трговачке и угоститељске радње, произвођачи органске и домаће хране, произвођачи пића и произвођачи сувенира и рукотворина.

Сви излагачи уз попуњени пријавни лист треба да приложе доказ да испуњавају услове за учешће на овој манифестацији:

– извод из регистра предузетника или правних лица из Агенције за привредне регисте Републике Србије или доказ (потврду) да су чланови удружења грађана којем је основна делатност удруживање произвођача производа старих заната, сувенира или рукотворина.

Листа излгача биће објављена до 15. децембра на званичној интернет страници ЈУ „Спортски центар Пожаревац“ на адреси wwwscpozarevac.com.

Све додатне информације можете добити на телефон 012 /555 – 177, сваког радног дана од 8:00 до 20:00 сати.

Share.

Comments are closed.

Skip to content