У циљу континуиране тежње да клијентима пружи највиши квалитет услуге, АИК Банка константно улаже у унапређење своје пословне мреже, па ће у складу са тим филијала Пожаревац бити премештена у нове, реновиране пословне просторије у улици Трг Радомира Вујића бр. 12. Радно време филијале Пожаревац на новој локацији у периоду ванредног стања је од 09 до 13:30 часова, од понедељка до петка. Дана 24.04.2020. године, (петак) филијала Пожаревац неће радити због пресељења.

Поред модерног ентеријера и пријатне атмосфере, нове пословне просторије АИК Банке су опремљене на најмодернији начин и клијети ће моћи да обављају све банкарске послове уз врхунску услугу. На новој локацији ускоро се може очекивати и самоуслужна Зона 24/7 у оквиру које су доступне услуге самосталног обављања свакодневних трансакција 24 сата дневно, 7 дана у недељи, брзо и  без чекања у реду.

За све додатне информације о Зони 24/7 можете посетити сајт https://www.aikbanka.rs/multifunkcionalni-bankomati.

Поред модерне услуге Зоне 24/7, клијентима ће као и до сада бити на располагању онлине сервиси, eBanking и mBanking преко којих могу реализовати захтеве без доласка у филијалу банке.

Позивамо Вас да се за све недоумице и додатна питања, обратите Контакт центру АИК Банке, на број телефона 0800 10 10 15

Ваша АИК Банка. Домаћа и јака

Share.

Comments are closed.

Skip to content