2020-09-11T07:50:32+02:00 10. септембра, 2020. 12:22 |

Обрадовани костолачки прваци

Прваци Основне школе „Јован Цвијић“ Костолац, и ове школске године, обрадовани су ђачким прибором. Поклоне већ традиционално за најмлађе школарце обезбеђује Град Пожаревац за све основне школе на свом подручју.     

Костолачким школарцима је пакете уручио председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, са сарадницима, уз жеље за срећним и успешним почетком нове школске године.

– Град Пожаревац брине о бољим условима живота свих наших суграђана, посебно најмлађих. Захваљујући томе, данас делимо школски прибор за пет одељења у Костолцу и четири издвојена одељења у Петки, Острову, Старом Костолцу и Кленовнику, додао је Крстаноски и подсетио на то да је Град посредством републичке Канцеларије за управљање јавним улагањима, пре три године, обезбедио више од 97 милиона динара за комплетну реконструкцију школе.

Директорка ОШ „Јован Цвијић“ Костолац Марина Митровић, исказала је захвалност Граду Пожаревцу и Градској општини Костолац на пакетима за прваке, и додала: – Овај знак пажње измамио је велике осмехе нашим најмлађим ученицима, којих ове године имамо 151.

Пакете су уз председника Градске општине, Крстаноског, ђацима уручили и заменик председника Дарко Грубетић и чланови Већа ГО, Маријана Божић, Бајрам Морина, Милица Јовић и Срђан Радовановић.

Иначе, овогодишња додела ђачког прибора првацима организована је у складу са важећим мерама заштите здравља у околностима пандемије вируса ковид – 19.