2019-11-01T09:57:04+01:00 1. новембра, 2019. 09:53 |

Од 1. до 3. новембра у Раброву: Жанки у част

Вечерас почињу осме Позоришне свечаности „Жанки у част“. Oрганизатор је Удружење грађана „Жанка Стокић“ Раброво, поктовитељ манифестације – Општина Кучево, а место одигравања Дом културе у Раброву. 

Након отварања Спомен собе сликара Томислава Тото Јовића, у 19 сати, сат времена касније биће изведена представа у продукцији „Бео Арта“ из Београда, под називом „Авети“. Играју Мирјана Карановић, Јована Гавриловић, Милан Марић, Слободан Бештић и Бранко Цвејић.

У суботу, 2. новембра биће изведена позоришна представа за децу „Shimmer and Shine – светлуцава и сјајна магична прича“ Позоришта „Јеленица“ из Београда. Од 12 сати играју Јелена Ковач Кркић, Даница Радуловић, Андрија Ковач и Саша Кузмановић.

Промоција документарног филма „Трње и ловорике Олге Илић“, продукције УГ Форум Артистикум, такође је 2. новембра, са почетком у 18 сати, а позоришна представа „Судњи дан“, Југословенског драмског позоришта, истога дана, од 20 сати, играју Милан Марић и Александра Јанковић.

У недељу, 3. новембра, са почетком у 18 сати, заказан је концерт филмске музике, на којем ће наступати Илија Рајковић, клавир и Миша Богдановић, труба.

Од 20 сати, на програму је позоришна представа „Хистерија“, у продукцији „Бео Арт“ Београд, са глумцима Гораном Јевтићем, Младеном Андрејевићем, Сузаном Лукић и Небојшом Љубишићем.