2020-05-17T12:41:29+02:00 8. марта, 2020. 16:04 |

Од СПС-а руже – са Ружићем кафа

У част Дана жена Градски одбор Социјалистичке партије Србије Пожаревац приредио је на Тргу ослобођења изненађење за све суграђанке које су током подневних сати пролазиле центром Пожаревца. Наиме, испред кафеа „Круг“ челни људи Градског одбора Слободан Јовић и Срећко Босић са младим активистима поклањали су припадницама лепшег пола руже и пригодне привеске у облику срца са логом СПС-а.

У исто време Бранко Ружић потпредседник Социјалистичке партије Србије је уз кафу са чланицама Форума жена СПС-а Града Пожаревца разговарао о свакодневним темама.


 

                      

– Дошао сам у Пожаревац да честитам Дан жена не као министар већ као потпредседник СПС-а и сви кажу да се ради о кампањи. Наравно, ради се о кампањи! Mи смо стално у кампањи: не само у предизборној већ и у оној којом тежимо да се побољша статус  нежнијег пола у друштву. Мислим да су оне одавно прошле процес еманципације,  да играју једну драгоцену улогу у нашем друштву. Жене су стуб сваке породице, стуб сваког друштва и помажу у великој мери да све одлуке које мушкарци доносе, понекад брзо а понекад и брзоплето, на неки начин усмере да те одлуку буду праве, аналитичне,промишљене и на добробит читавог друштва,  рекао је Ружић, истичући да би сваки дан у години требао да буде Дан жена, а не само 8. март.

Влада Винкић