2021-01-12T13:24:08+01:00 6. јуна, 2018. 10:36 |

Од сутра пензионерске картице на територији Браничевског округа

Како су нас обавестили надлежни из Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање пензионере из Пожаревца и пожаревачких општина ће од сутра, 7. јуна, моћи да преузимају своје пензионерске картице.

Пензионери Пожаревца, Голупца, Кучева, Петровца, Великог Градишта и Жагубице моћи ће да преузму своје картице сваког радног дана, од 8 до 15 часова.


Пензионери са пребивалиштем у Пожаревцу преузимаће пензионерске картице у Филијали РФ ПИО Пожаревац, Трг Радомира Вујовића 1, у канцеларији број 1. Своје картице пензионери Голупцаће преузимати у Испостави Филијале Пожаревац уГолупцу, Зајечарска б.б. Корисници пензија из Кучева моћи ће да преузимају пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац у Кучеву, Жике Поповића 46. Корисници из Петровца своје пензионерске картице добиће у Испостави Филијале Пожаревац у Петровцу, Осмог октобра 6, а Великог Градишта у Испостави Филијале Пожаревац у Великом Градишту, Кнеза Лазара 9. Пензионери Жагубицепреузимаће пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац у Жагубици, 23. дивизија 2.

Такође од 8 до 15 часова,пензионери Жабара могу четвртком да преузму своје пензионерске картице у Испостави Филијале Пожаревац, у Жабарима, Кнеза Милоша 117, а корисници пензија из Малог Црнића уторком, у Испостави Филијале Пожаревац, у Малом Црнићу.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу. Након израде и расподелепензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара2018. године.Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.