Предшколска установа „Љубица Вребалов“ у Пожаревцу расписала је конкурс за пријем деце у целодневни боравак и припремно предшколски програм за 2022/2023. годину. Захтеви са упис малишана подносиће се електронским путем, преко е-Вртића на националном порталу е-Управа, у периоду од 1. до 22. априла. Право да конкуришу имају сва деца рођена закључно са 28. фебруаром 2022. године. Прелиминарне листе уписане деце у вртиће, према речима директорке пожаревачке ПУ „Љубица Вребалов“ Тање Лончар биће објављене 24. маја на информативним таблама свих објеката установе, као и на сајту www.vrtic.org.rs.
-Родитељи и старатељи малишана у писаној форми, приговор могу доставити управи Предшколске установе од 25. маја до 1. јуна. Радна комисија разматраће их од 2. до 10. јуна, док ће се одговори на приговоре достављати путем поште, или електронски на контакт, односно мејл адресу, које ће нaвести родитељи. Коначна листа уписаних малишана у вртиће биће објављена 15. јуна, такође на информативним таблама и на сајту установе, истакла је Лончар.
Први уписни рок за примљену децу у целодневни боравак је сваког радног дана од 20. јуна до 8. јула, а други од 15. до 31. августа. У припремни предшколски програм у трајању од четири сата дневно, родитељи и старатељи у обавези су да упишу децу рођену од 1. марта 2016. до 28. фебруара 2017. године.
Први уписни рок вршиће се у периоду од 10. до 31. маја, а други од 15. до 31. августа.
М. П.
Share.

Comments are closed.

Skip to content