Протекле недеље почели су радови  на реконструкцији и проширењу локалног пута Затоње – Сребрно језеро. Планирани рок за извођење радова је 90 дана. Током извођења радова  предвиђено је потпуно затварање пута на следећим деоницама:

 

 

  1. Од скретања за Калиновац до насеља Острово – 30 дана. Током обуставе саобраћаја на овој деоници, локални пут ће бити из правца Сребрног језера проходан за одвијање саобраћаја до насеља Острово, док ће се за насеље Затоње користити алтернативни правац, регионални пут Тополовник-Рам. Из правца насеља Затоње пут ће бити проходан до скретања за насеље Калиновац.
  2. Од насеља Калиновац до насеља Затоње – 15 дана. Током обуставе саобраћаја на овој деоници локални пут ће из правца Сребрног језера бити  проходан за одвијање саобраћаја до насеља Острово, док ће се за насеље Затоње користити алтернативни правац, регионални пут Тополовник-Рам. Из правца насеља Затоње, од скретања са регионалног пута, пут није у функцији за одвијање саобраћаја.
  3. Од насеља Острово до Сребрног језера – 45 дана.Током обуставе саобраћаја на овој деоници, локални пут из правца Сребрног језера неће бити проходан за одвијање саобраћаја до насеља Острово док ће се за насеља Острово, Калиниовац, Калиновчић и   Затоње користити алтернативни правац – регионални пут Тополовник-Рам.
Share.

Comments are closed.

Skip to content