Суперлигаш ОК „Млади радник“ високим пласманом оверио је излазак на европску сцену. Тренутно је затишје, али тренер Милан Ђуричић пажљиво прати ситуацију у вези комплетирања играчког кадра.

        -Још мало одмарам, мада са нестрпљењем чекам почетак припрема. Почињемо са радом 5. августа. Првенство нам стартује првог викенда у октобру тако да имамо доста времена за  добар и максималан рад. Морамо се добро спремити за борбу на три  фронта: првенство, домаћи куп и  Балкански куп, каже Ђуричић.

       За веће домете битна су појачања.

      -Потписали су Гавра Мудринић, играч са интернационалном каријером који је прошле сезоне играо у Спартаку из Љига. Вратио се примач  Саша Петровић, који је био у Црвеној звезди на позајмицу, а дошао  је и Иван Звицер, репрезентативац Црне Горе који је играо у Будванској ривијери. Такође се вратио и Саша Поповић из ваљевског  ВА 014.

       Црни одбојкашки дијамант, млађани Кеита, који је одушевио Пожаревљане, још је на чекању.

       -Чекамо коначну одлуку Ноумори Кеите, примача који је блистао у нашим редовима минуле сезоне. Ако се то са Кеитом изјалови, мораћемо да доведемо још једног примача. Очекују нас тешка искушења јер није лако играти на три фронта, а амбиције клуба су остваривање високих резултата и пласмана, каже Ђуричић.

       „Млади радник“ су напустили: Борис Буша (коректор), Филип Ковачевић (примач), Иван Илић (либеро) и Стефан Илић (блокер).

                                                                                                                 Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content