9
Боричић и Спасовић

После успешно организованог 51. турнира Купа Србије за одбојкаше, делегација Града Пожаревца (генерални спонзор) и клуба Млади радник (организатор) посетила је Одбојкашки савез Србије и том приликом, у знак захвалности на указаном поверењу и на одлуци да се финални део Купа одржи у Пожаревцу, уручила председнику ОСС Александру Боричићу статуу Књаза Милоша Обреновића.
Поред представника клуба, председника УО Игора Ристића и члана Лазара Ристића, пожаревачку делегацију чинили су и председник Организационог одбора Недеље одбојке, председник Скупштине Бане Спасовић, некада истакнути одбојкаш, директор Дирекције за изградњу Митар Караџић, као и председник за спорт Града Пожаревца Златан Костић.
-Указана нам је велика част што смо у седишту Одбојкашког савеза, у друштву господина Боричића, који је толико дао домаћој и светској одбојци. Његове похвале на рачун нашег клуба и организације посебно годе, када се зна да је као спортски функционер присуствовао великом броју утакмица и такмичења у читавом свету, рекао је Спасовић.
Овом приликом разговарало се о даљој сарадњи на одбојкашком пољу и плановима прволигаша ОК Млади радник за повратак у елиту и излазак на евопску сцену, односно могућностима Града Пожаревца да стане иза будућих пројеката свога клуба. Такође, Савез је пожаревачком ОК уручила донацију од 10 професионалних лопти за сениорски погон, као и 30 лопти намењених школи одбојке и млађим категоријама клуба у вредности од укупно 200 хиљада динара.
Уколико Црвена звезда освоји домаће првенство, Млади радник као финалиста домаћег Купа, биће учесник Купа ЦЕВ-а и имаће минимум две међународне утакмице.

Share.

Comments are closed.

Skip to content