2019-08-15T08:47:29+02:00 15. августа, 2019. 08:47 |

ОДБОЈКА: Пожаревљани раде два пута дневно

     Пожаревачки суперлигаш „Млади радник“ почео је са радом. Тренер Милан Ђуричић извршио је прозивку и одржао први тренинг у хали СЦ „Пожаревац“.  На првом тренингу било је 12 играча, а до краја ове недеље очекује се повећање тог броја.

    -Тренинге одржавамо сваког дана и то два пута дневно. Циклуси су од по пет тренинга. Пре подне је акценат на физичкој припреми, а увече рад на техници и све са лоптом. Сви су момци орни и жељни рада, па са те стране имамо позитивно надахнуће, каже Ђуричић.

    За сада још увек нема Ноумара Кеите, а радује податак да је искусни либеро Иван Илић потписао нови уговор и остао у старом јату.

   -Још увек нисмо комплетирали играчки кадар, па ће жесток рад почети од идуће недеље. Ко ће још од играча доћи, зависи од успешности преговора руководства клуба.

    Младог радника очекује велики напор у наредној сезони, јер ће играти на три фронта: првеснство, куп и европска сцена.

    -Целокупне припреме обавиће се у Пожаревцу где имамо добре услове. Почетком септембра играћемо утакмице провере, учествовати на неким турнирима, а пред нама је и учешће у Балканском купу, па ћемо свакако бити у фит форми за првенствене окршаје који почињу у октобру, каже Ђуричић.

                                                                                          Текст и фото :Р.Сандић