2021-06-14T08:27:27+02:00 14. јуна, 2021. 08:27 |

Одбојка: Ристић се повукао

Такмичарска сезона 2020/21. у елитном рангу, за пожаревачког суперлигаша завршена је према очекивању. На првенственом плану играло се у плеј-офу и одржан је статус суперлигаша. Екипа Младог радника је сада на одмору током кога је председник Лаза Ристић поднео оставку.

 -Пуних тринаест година био сам члан руководства клуба. Затим две године потпредседник и задње четири председник. Повукао сам се из здравствених разлога. Остајем, међутим и даље у овом саставу руководства и у клубу.Тренутно моју надлежност преузео је и обавља Драган Марковић што је УО прихватио до Скупштине, која ће се одржати за месец дана и на којој ће бити изабран нови  председник, каже Ристић.

 Уследио је и раскид уговора са досадашњим тренером Ивицом Јевтићем и за новог шефа струке ангажован је на три године, такође пожаревачки кадар, тренер Драган Бонић, који се вратио из Новог Пазара.

Принова је интернационалац Неђељко Радовић (техничар) који је дошао из клуба ВБК (Шведска). Из Црвене звезде дошао је Вања Еремић (примач сервиса), некадашњи играч новосадске Војводине, суботичког Спартака и Новог Пазара. Такође су потписани и нови уговори са капитеном Младеном Бојовићем (коректор), на годину дана, као и са Алексом Поломцем (средњи блокер) и Иваном Илићем (либеро) на још три године, до краја такмичарске сезоне 2023/24. 

 Клуб су напустили: Милан Пајкић (средњи блокер), Никола Жугић (примач) и  Милан Крстић (коректор).

                                                                      Текст и фото: Р. Сандић