2020-08-02T21:17:58+02:00 2. августа, 2020. 21:17 |

Одбојка:Тренира се по групама

Мада је требало да стартује 13. јула, пожаревачки суперлигаш Млади радник почео је са радом недељу дана касније. Ситуација са опасношћу од пандемије диктира прилагођавање мерама  заштите. Председник клуба Лаза Ристић са сарадницима надгледа рад и настоји да све буде како треба и под пуном контолом неопходном због заштите играча и тренера.

 -Радимо строго се придржавајући мера Владе Републике Србије предвиђених на плану заштите од Ковида -19. Тренира се по групама, у свакој групи је по десет одбојкаша. Свакога дана, фактички имамо по четири тренинга. У хали СЦ „Пожаревац“ су све хигијенске мере заштите на високом нивоу и сви појединци се коректно понашају у оквиру предвиђених правила, каже Ристић.

Председник Ристић не пропушта ни један тренинг.

-Морамо бити храбри и стрпљиви. Нисмо потпуно комплетни. Неколико играча је из породичних разлога у карантину. Надам се да ћемо од 1. августа бити у пуном саставу. Очекујем да ће ускоро бити ублажене  ковид мере како би се нормално тренирало и играле утакмице провере.

Младен Бојовић, Андрија Вуликић, Никола Мићић, Милутин Мијаиловић, Петар Алексић, Никола Тонић и Милан Пајкић су принове у Младом раднику.

-Са седам принова смо потписали уговоре и фактички завршили фазу прелазног рока са појачањима. Имамо још једно упражњено место. Преговарамо са неколико примача сервиса, па би са тим ставили тачку на довођење  појачања, каже председник Ристић.

                                                                                          Текст и фото: Р. Сандић